10.3 C
Ankara
29. Mart. 2024
No menu items!
Ana Sayfa Siyaset Çankırı Türkav’dan Hatim Duası

Çankırı Türkav’dan Hatim Duası

Çankırı Türkav’dan Hatim Duası

Kısa Adı TÜRKAV olan Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Çankırı Şubesi tarafından bir süre önce vefat eden Çankırı Belediye Encümeni Hasan Kertlez ile 1989 yılında talimatlarıyla TÜRKAV’ın kurulmasını sağlayan Başbuğ Alparslan Türkeş’in  ve geçmişten bugüne kadar şehit olmuş yada gazi olmuş tüm ülkücülerin ruhu için hatim okutup vakfın il binasında yapılan anma toplantısı ile duası gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı şunları ifade etti:

“TÜRKAV olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kısa bir süre önce aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden Belediye Meclis üyemiz Hasan Kertlez için okutmuş olduğumuz hatmi şerifin duasını burada yapmak için toplanmış bulunuyoruz.

Katılımları ile bizleri şereflendiren her faaliyetimizde bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen başta MHP Çankırı İl Başkanımız Sayın Ahmet Kurt Bey ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanı Sayın Mahmut Doğar Bey ve yönetimine, Sayın Yusuf Naci Bayındır hocama, MHP Genel Meclis üyesi Kamil Çoban beye, Çankırı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ali Karataş beye ve Hasan Kertlez beyin ailesine, katılım sağlayan üye ve diğer misafirlere bütün herkese teşekkür ederim. ”dedi.

Rahmetli Hasan Kertlez beyin Teyze oğlu Satılmış Uysal ve Zekeriye Alkaş Hocaların Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra yapılan duanın sonunda katılımcılara yemek ve helva ikramı yapıldı.

Daha sonra Yusuf Naci Bayındır geçmişten günümüze kadar Milliyetçi-Ülkücü kuruluşların yapılanmasından, çalışmalarından bahisle yaptığı konuşmasında ahde vefanın önemine vurgu yaparak konuşmasına son verdi.

TÜRKAV İl Başkanı İsa Bölükbaşı katılımcılara ve bu teşkilatların kurulmasında, bu güne kadar gelmesine vesile olan, rahmanı rahmete kavuşmuş olanlara, hayatta olanlara teşekkür ederek ileride yapacakları faaliyet hakkında bilgiler verip programı sona erdirdi.

- Advertisment -

En popüler

Şair Kerem TAŞKIN-Tekne

TEKNE Suda öyle bir tekne, Sahibini bekler, sessiz sakince Yelkenleri süzülür, rüzgar estikçe. Mavidir gökyüzü Yankılanır üstünde Martıların çığlıkları düşüncelerimde Kaptanını bekler sakince Yüreğim sende hissediyorum Tıpkı benim gibi, Tekne gibi Senin gelmeni bekliyorum. Şair Kerem TAŞKIN Adapazarı-25.03.2024

Yiğit Emir AHİ’nin Değerli Yazar Esra ODMAN İYİER İle Söyleşisi

Merhaba, öncelikle âdettendir sorulur, kimdir Esra ODMAN İYİER? Merhaba. Öncelikle size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. 1969 İstanbul doğumluyum. Neredeyse 14 yaşından beri yazıyorum. Şiirlerle başladığım...

Devlet Bahçeli:Nevruz, Milletimizi Ortak Amaç ve Kaderde Buluşturan Köklü Bir Kaynaşma Fırsatı Olması Bakımından Bizimdir, Bize Has Kadim Bir Emanettir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, 20 Mart 2024 tarihli sosyal medya hesabı X üzerinden yayınladıkları Nevruz Bayramı Kutlama mesajının tam metnini...

Değerli Yazar Fikriye Doğan İle Röportaj

Röportaj: Ceren AVCI Soru. Öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Cevap.1975 Sivas doğumluyum. Küçük yaşlardan itibaren ailemle birlikte İstanbul’da yaşamaya başladık. İlkokul sonrası hayat şartları yüzünden, aileme...

Son Yorumlar