10.3 C
Ankara
29. Nisan. 2024
No menu items!
Ana Sayfa Yerel İlyas Gül:Covid- 19 Kader Değildir

İlyas Gül:Covid- 19 Kader Değildir

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çorum İl Başkanı İlyas GÜL, Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm Dünya’yı kasıp kavuran CORONA olarak adlandırılan Covid-19 virüsünün insanlığın kaderi olmadığını söyledi.

TÜRKAV İl Başkanı GÜL CORONA virüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bilindiği üzere tüm Dünya Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm gezegenimizi kasıp kavuran CORONA olarak adlandırılan Covid-19 virüsü  ile mücadele içerisindedir. Dolayısıyla ülkemiz bu virüse karşı çetin bir mücadele içerisindedir. Dünya’nın çeşitli coğrafyaların da birçok bilim adamı bu virüsle mücadele etmenin yollarını aramakta aşı ve ilaç çalışmalarına tüm hızlarıyla devam etmektedirler.

İnsanlık tarihi boyunca Dünyamız birçok hastalıkla mücadele etmiş ve her defasında bu mücadelesinde büyük oranda başarı sağlamıştır. İnanıyorum ki Covit-19 diye bilinen CORONA virüsü de bu mücadeleden nasibini alacaktır.

Bu aşamada bizlere düşen en büyük görev bu mücadele de üzerime düşen görevi eksiksiz olarak yerine getirmektir. Bilim kurulumuz harıl harıl çalışmakta ve en doğru tedaviyi en kısa sürede bulmanın gayreti içerisindedir. Bizler Türk Milleti olarak bu aşamada evlerimizde kalarak hastalığın özellikle riskli olarak adlandırılan yaş guruplarına bulaşmasının önüne geçmeliyiz.

Corona kader değildir…

Bilinmelidir ki devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla gerekli önlemlerini almış, almaya da devam etmektedir. Bu süreçte tüm kurum ve kuruluşlarımız üstün gayret ve özveri ile Türk Milleti’nin emrindedir. Şüphesiz bu mücadelenin en ön safında sağlık çalışanları bulunmaktadır. Hiç şüphesiz virüsle mücadele de yükü fazlasıyla taşıyan bir can kurtarmak için kendi canı dahi hiçe sayarak görev yapan  Doktorundan temizlik personeline kadar tüm Sağlık Çalışanlarımızın yaptığı insanüstü çalışmalar takdire şayan ve bir o kadarda onur vericidir.

Gecelerini gündüzlerine katan, hafta sonu ve saat mevhumu gözetmeksizin bizler için her türlü fedakârlığı gösteren Sağlık Çalışanlarımızın alınları öpülesidir. Bu süreçte en çok ihtiyacımız olan Sağlık Çalışanlarımızın  Ruh ve Beden sağlıkları göz ardı edilmemeli ve gerekli önlemler alınmalıdır.

Bizler evlerimizde onlardan gelecek güzel haberleri beklemekteyiz. Bilinmelidir ki güzel günler şuan bu görevleri başında olan Sağlık Çalışanlarımızın üstün gayretleri ile olacaktır. Saha da mücadele veren, Şahsım ve yönetim kurulumuz içerisinde görev alan ilimiz de ve  ülkemizin her köşesinde canla başla mücadele veren Sağlık Çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu Çalışanlarına Şahsım ve Vakfımız adına sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

Allah Hepsinden Razı Olsun.

 

- Advertisment -

En popüler

Betül Altınsoy’un Değerli Eğitimci/Yazar Ayşe Mercan Kara İle Söyleşisi

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Merhaba,1986 yazında Afyonkarahisar’ da dünyaya gözlerimi açmışım. Babamın tayini sebebiyle ülkemin en güzel şehirlerinden olan Bursa’da büyüdüm. Konya Selçuk üniversitesinde Türk...

Şair Kerem Taşkın – Sevinçler

Mutlu olmak sevince bağlı Sevinç kalbimde açıyor Çiçekler gibi coşuyor Kelebekler gibi uçuyor Sevinçler umutla dolu Bulutlar gibi bem beyaz İçinde yürür hayatın Neşe saçar yaşadıkların Umut et senin olsun Tüm yaşadıkların Sevgi içinde...

Değerli Ozan Aşık Rasim Genç İle Röportaj

Kendinizden bahseder misiniz? 1963 yılında Samsun Vezirköprü'ye bağlı Çorakdere köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. Çok istemesine rağmen, imkânsızlıklar nedeniyle eğitimine devam edemedi. Çobanlıkla başlayan yaşamı, inşaat...

Devlet Bahçeli: Türk Birliğinin Hasretini Çekip Hayallerini Kuran Merhum Türkeş Bey’in İnanıyorum ki Ruhu Şad Olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 27.Vefat Yıldönümü” münasebetiyle yayınladıkları anma mesajını sunuyoruz. Türk siyaset ve demokrasi hayatına derin...

Son Yorumlar